21.02
2017
terminal-de-validare-qntra

Cu terminalul de validare Qntra OP FREE uiti de calvarul statului la coada

Automatizarea parcarii reprezinta cea mai simpla si eficienta solutie de diminuare a traficului, de aceea tehnologiile noi folosite la imbunatatirea sistemelor de parcare, cum ar fi terminalul Qntra OP FREE, vin mereu cu functionalitati ce reusesc sa se integreze perfect in vechile sisteme, crescandu-le gradul de performanta.

    Sistemele de parcare Qntra sunt destinate zonelor ce impun o buna organizare a traficului si a gestiunii platii parcarii, cum ar fi parcari din spatii comerciale, industriale, interioare si exterioare.

    Pentru un sistem de parcare cu plata complet, componenta cea mai importanta o reprezinta terminalul de validare Qntra OP FREE, care are rolul de a tine evidenta si de a valida tichetele.

    Terminalul de validare Qntra OP FREE este un dispozitiv ce face parte dintr-un sistem inteligent de parcare, constant supus unui trafic intens pentru gestiunea parcarii, ce functioneaza cu ajutorul unui software de management flexibil, prin care se doreste oferirea de servicii cat mai bune clientilor.

    Modul de functionare al terminalului de validare Qntra OP FREE este structurat in asa fel incat sa poata fi manevrat cu usurinta de orice persoana, sa nu necesite manual de utilizare, iar la o scurta aruncare a privirii utilizarea sa fie intuitiva.

    Asadar, terminalul scaneaza codul, indica timpul ramas, sau permite extinderea timpului, iar in cazul in care nu am depasit limita, acesta valideaza tichetul gratuit pentru iesire. De retinut este faptul ca terminalul Ontra OP FREE doar valideaza tichetul, nu efectueaza si plata parcarii.

Avantajele terminalului de validare Qntra OP FREE:

 • Ofera o considerabila imbunatatire la nivelul zonelor de parcare din punct de vedere al costurilor, avand un raport calitate pret competitiv.
 • Performanta ridicata de scanare, datorita destinatiei unui trafic intens, terminalul se conformeaza unui sistem inteligent care functioneaza 24 de ore din 7, cu garantia unei durate lungi de viata.
 • Validarea se relizeaza in timp real, verificandu-se plata aferenta perioadei solicitate, toata operatiunea realizandu-se in cateva secunde.
 • Instalarea se realiseaza simplu, rapid si flexibil, beneficiind de standardizare la nivel global.

Specificatii tehnice terminal Qntra OP FREE:

 • Displаy: LCD 240×128 DOT.
 • Putere consumata: max 260 W.
 • Alimentare: 230VAC 50HZ.
 • Temperatura de funtionare: -10°C +50°C.
 • Dimensiuni: 250/250/300.
 • Greutate: 10 kg.

    Terminalul  Qntra OP FREE este un echipament fiabil, fexibil in operare ce garanteaza o functionare optima cu costuri de intretinere minime. Pentru a profita de toate aceste avantaje nu ramane decat sa apelati cu incredere la serviciile noastre specializate si sa ne contactati.

07.02
2017
noua definitie a sigurantei sistem parcare qntra

Noua definitie a sigurantei – sistem parcare Qntra!

    Numarul de autovehicule creste constant, iar numarul locurilor de parcare scade considerabil, astfel incat soferii sunt nevoiti sa isi lase masina nesupravegheata in diverse locuri, in special in zonele centrale ale  orasului.
Fie ca vrem sau nu, parcarile joaca un rol important in activitatile noastre zilnice, fie ca este vorba de parcarea de la locul de munca, de acasa sau din centrul orasului.

    Qntra Romania are un portofoliu complex in ceea ce priveste solutiile pentru un sistem parcare modern si eficient, capabile sa optimizeze spatiile de parcare.

Ce presupune un sistem parcare inteligent in viziunea noastra?

 • Acces controlat in permanenta oferind siguranta
 • Fluidizarea traficului auto chiar si la orele de varf
 • Modalitati de plata moderne, rapide si sigure prin tichete, cartele acces, carduri
 • Costuri de mentenanta reduse, cu interventii minore
 • Monitorizare permanenta a activitatii din parcare, a locurilor libere sau ocupate
 • Evidenta detaliata cu privire la platile efectuate

 

    Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care sistemele parcare Qntra le poate oferi utilizatorilor sai. Un sistem parcare este adecvat spatiilor cu nivel ridicat de trafic deoarece este creat sa rezolve problema locurilor de parcare din orice zona a orasului.

 

Tipuri de sisteme parcare in functie de nevoile utilizatorilor

    Sistemele de parcare Qntra sunt sisteme avansate din toate punctele de vedere, prin simplitatea si originalitatea designului si mentinerea fiabilitatii si preciziei cerute de catre managerii unei parcari.
Qntra Romania se bazeaza pe experienta cu produsul, pe modul de interactionare cu componentele unui sistem parcare.

    Unui sistem de parcare complet nu-i lipseste unitatea de intrare  care permite intrarea autovehiculelor in parcare si unitatea de iesire care scaneaza in timp record tichetul validat. Pe langa acestea, teminalul de validare este o  componenta importanta a sistemului de parcare care valideaza tichetul de parcare si poate prelungi timpul stationarii in spatiul de parcare.

    Sistem automat plata parcare – presupune existenta unui automat de plata care incaseaza taxa de parcare, facilitand procesul de plata. Automatele de plata se caracterizeaza prin varietate de metode de plata si tranzactii rapide si securizate.

    Sistem parcare cu operator uman – potrivite indeosebi parcarilor mici si mijlocii, care pot functiona doar cu un operator uman care incaseaza plata stationarii. Nu se deosebesc fata de cele cu  automat de plata, ci din contra, costurile sunt mai reduse, iar siguranta si confortul sunt pe masura.

    Sistem parcare cu recunoasterea placutelor de inmatriculare – pentru clienti fideli, al caror numar de inmatriculare este inregistrat intr-o baza de date si recunoscut de o camera video. Pentru un astfel de sistem parcare se poate opta pentru plata prin unitate automata sau prin operator uman.

 

Locurile care cer un sistem parcare avansat

 • Hoteluri
 • Parcari publice
 • Cladiri de birouri
 • Centre comerciale
 • Parcari interioare si exterioare

 

Indiferent de spatiu, organizare sau nevoi, Qntra Romania are solutia. Pentru a facilita alegerea potrivita pentru spatiul tau de parcare, conteaza pe noi si pe experienta noastra in domeniu si iti vom prezenta oferta cea mai avantajoasa a unui sistem de parcare.

05.02
2017
controleaza intrarea parcarii cu unitatea de intrare qntra min

Controleaza intrarea parcarii cu unitatea de intrare Qntra

    Unitatea de intrare Qntra QPM-100 este o componenta a unui sistem parcare utilizata pentru control acces, plasata la intrarea in incinta unei parcari, functionand atat cu card de proximitate cat si cu tichet.

    Modul de funtionare in principal se bazeaza pe eliberarea de tichet. In momentul intarii intr-o parcare cu un sistem de control acces prevazut cu unitate de intrare Qntra, se elibereaza tichetul pe care sunt inregistrate data, ora si terminalul la care a fost efectuata intrarea, prin apasarea unui buton sau automat, prin detectarea autoturismului aflat in fata sa.

    Rolul utilizarii acestei unitati de intrare este de a fluidiza traficul si de a organiza eficient spatiul unei parcari prin intermediul sistemului inteligent cu care este prevazut.

    Pentru ca principala preocupare a noastra este de a oferi performanta si calitate clientilor nostri, in cele ce urmeaza vom prezenta principalele avantaje pe care utilizarea unitatii de intrare le aduce.

    Avantajele unitatii de intrare Qntra QPM-100

    Un prim avantaj ar fi cel al reducerii timpului de executie.
 • Accesul in parcare se face rapid, masina intra in punctul de acces, soferul apasa butonul pentru solicitarea tichetului urmand emiterea acestuia in interval de cateva secunde.
 • Emitatorul poate stoca un numar maxim de 4000 de tichete, iar accesul dupa epuizarea locurilor va fi restrictionat, transmitandu-se in prealabil un semnal de alarma.
    In cadrul spatiilor cu o activitate intensa, precum parcarile, eficienta joaca un rol foarte important.
 • Inlocuirea resursei umane cu un sistem automatizat reduce considerabil costurile oferind un randament si o productivitate crescuta.
 • Utilizarea unitatii de intrare controleaza intrarea parcarii, nefiind nevoie de prezenta unui operator uman.
 • Dimensiunile pe care unitatea le masoara ofera posibilitatea montarii chiar si in spatii mai inguste.
    Fiind un sistem automatizat, instalarea si utilizarea nu necesita eforturi forte mari.
 • Pentru realizarea unitatii de intrare Qntra QPM-100 s-au folosit materiale rezistente si durabile in timp, rezistenta si performanta fiind atuurile acesteia.
 • Datorita designului simplu si robust, prevazut cu un display pt vizualizarea informatiilor, necesitatea intructiunilor de folosire poate lipsi, utilizatorului fiindu-i foarte usor sa interactioneze cu unitatea.

    Specificatii tehnice Qntra QPM-100:

 • Display: LCD 240×128 DOT
 • Alimentare: 230VAC 50HZ
 • Putere consumata: max 460W
 • Temperatura de functionare: -10C +50C
 • Dimensiuni laterale: 350/1250
 • Dimensiuni frontale: 350/1250
 • Dimensiuni baza: 350/350
 • Greutate: 20kg.

unitate intrare qntra schita

    Din dorinta de imbunatatire continua a calitatii serviciilor ne propunem sa oferim clientilor nostri solutii ce fac fata celor mai pretentioase nevoi si dorinte. Unitatea de intare Qntra QPM-100 este un produs pe care firma noastra vi-l pune la dispozitie la cele mai avantajoase oferte. Asadar, pentru a profita de toate aceste solutii in cel mai scurt timp nu ramane decat sa ne contactati.

01.02
2017
alegerea care va avantajeaza un sistem plata parcare

Alegerea care va avantajeaza, un sistem plata parcare

    Tehnologia e in plina ascensiune, apar echipamente din ce in ce mai complexe si mai performante destinate utilizatorilor care doresc produse care sa le usureze activitatile si sa le acorde mai mult timp pentru cele dorite.
In orice domeniu activ exista astfel de produse, care aduc ceva diferit, imbunatatiri fata de modelul precedent si astfel mai multe beneficii.

    Nici domeniul sistemelor de parcare nu scapa de aceste evolutii si de aducerea tehnologiei pe primul plan. Astfel ca un sistem parcare nu mai este locul unde doar iti lasi masina, ci devine un sistem sigur si eficient pentru orice autoturism.

     Avantaje ale unui sistem plata parcare

    Un sistem plata parcare este un sistem bine conceput, destinat parcarilor publice sau private si necesita un control financiar asupra taxarii timpului petrecut in parcare. Pe scurt, veti avea parte de acces sigur si securizat.

    Printre beneficiile pe care le aduce un sistem plata parcare Qntra amintim siguranta incasarilor, evidenta clara a traficului, alerta in caz de frauda si cel mai important, un loc de parcare sigur in permanenta.

    Un sistem plata parcare este compus din:

 • Unitate de intrare, care elibereaza un tichet cu cod de bare sau jeton
 • Unitate de iesire, care scaneaza tichetul si permite parasirea parcarii
 • Automat de plata, scaneaza tichetul pentru a verifica timpul petrecut in parcare si suma aferenta
 • Terminalul de validare valideaza tichetul si permite trecerea autoturismului
 • Bariere de acces
 • Senzori de parcare
 • Indicatoare de parcare

    Sistemele de parcare cu plata Qntra se caracterizeaza prin utilizare facila, combinata cu tehnologie avansata si adaptabilitate crescuta.

    Daca vorbim de plata parcarii aceasta se realizeaza in diverse modalitati, in functie de preferintele dumneavoastra, fie cu tichete, cu jetoane sau cu carduri. Indiferent de metoda aleasa, fiecare este eficienta in controlul timpului petrecut in parcare.

    Sistemul de plata parcare este o varianta moderna de a eficientiza spatiul disponibil si imbina placut confortul cu eleganta si siguranta.

 

28.01
2017
unitate de iesire qntra qpm 200

Unitate de iesire Qntra – solutie avansata pentru parcarea ta

    Automatizarea administrarii parcarilor este una dintre efectele aplicatiile tehnologiei care aduce beneficii enorme desigur: siguranta incasarilor, evidenta traficului in parcare, alertarea in caz de frauda, cat si ordine si curatenie.
    Qntra Romania aduce pe piata romaneasca anul acesta un sistem complet de plata parcare care va duce siguranta parcarilor la un alt nivel.

    Ce face ca acest sistem sa fie atat de sigur? Componentele sale! Pentru a atinge gradul maxim de eficienta sistemul plata parcare Qntra are nevoie de o unitate de intrare Qntra, o unitate de iesire Qntra QPM-200, un terminal de validare si o  unitate automata de plata.

    QMP 200 sau unitate de iesire Qntra

    Unitatea de iesire Qntra este terminalul amplasat la iesirea din parcari care are rol in scanarea tichetului in momentul parasirii spatiului parcarii. Pentru a reduce timpul de parasire al parcarii, unitatea creeaza conexiuni cu barierele aferente si transmite imediat comanda de ridicare a acestora.

    Unitatea de iesire Qntra este terminalul amplasat la iesirea din parcari care are rol in scanarea tichetului in momentul parasirii spatiului parcarii. Pentru a reduce timpul de parasire al parcarii, unitatea creeaza conexiuni cu barierele aferente si transmite imediat comanda de ridicare a acestora.

    Unitatea QPM 200 scaneaza si verifica tichetul dupa plata acestuia. In momentul apropierii unui vehicul de unitatea de iesire QPM 200, soferul va prezenta tichetul care confirma plata stationarii in parcare iar terminalul de iesire va permite parasirea spatiului.

    Orice parcare poate detine un terminal de iesire Qntra QPM-200 deoarece designul ii permite incadrarea in orice spatiul. Datorita tehnologiei avansate combinata cu solutiile software de management, unitatea poate stoca un numar maxim de 4500 de tichete. In momentul in care se atinge un numar prea mare de tichete, unitatea declanseaza o alarma de atentionare.

    Caracteristici unitatea de iesire Qntra:

 • Scanarea imediata a tichetelor
 • Costuri minime de mentenanta, unitatea putand fi intretinuta chiar si de personalul parcarii
 • Unitatea este usor de instalat iar interfata acesteia este usor de utilizat si de interactionat; instructiunile sunt afisate pe ecranul LCD incorporat in unitate
 • Unitatea de iesire Qntra este prevazuta cu un cititor de carduri RFID
 • Fabricata din materiale dure si calitative, unitatea este facuta sa reziste intemperiilor si loviturilor

    In plus, unitatea de iesire Qntra QPM-200 ofera:

 • Fiabiliatate ridicata
 • Sistem professional IP ce permite conectarea la sistemul central de monitorizare
 • Contorizarea autoturismelor care ies din parcare
 • Functie de incalzire cu ventilator si termostat

    Specificatii tehnice Qntra QPM-200:

 • Display: LCD, dimensiuni 240×128
 • Putere consumata: max 460W
 • Alimentare: 230Vac
 • Temperatura de operare: -25°C – +50°C
 • Greutate: 20kg

    Unitatea de iesire Qntra QPM-200 a fost creata ca un echipament fiabil si poate garanta pentru o functionare optima si precisa a sistemului de plata parcare cu costuri de mentenanta minime. Pentru toate aceste avantaje trebuie doar sa ne contactati.