sisteme automate plata parcare
terminal de validare qntra
sisteme automate plata parcare
terminal de validare qntra

Sisteme automate plata parcare Qntra reprezinta sisteme care ajuta la fluidizarea traficului intr-o parcare prin monitorizare eficienta si organizare riguroasa. Un sistem automat plata parcare este alcatuit din mai multe componente care au rolul de a permite efectuarea rapida si facila a platii pentru timpul petrecut in parcare.

Sistemul automat plata parcare Qntra poate fi alcatuit din:

  • Unitate de intrare QPM-100;
  • Unitate de iesire QPM-200;
  • Automat de parcare QPM-1000-PS;
  • Terminal tichete OP.

Tehnologia avansata folosita pentru crearea acestor sisteme de parcare cu plata Qntra functioneaza pe baza de tichete. Intregul proces de plata a stationarii in parcare este simplu de realizat si se efectueaza in cel mai scurt timp:

  • Un tichet de plata parcare este eliberat de unitatea de intrare prin apasarea unui buton.
  • Tichetul urmeaza sa fie citit si validat de terminalul de validare, care transmite la randul sau comanda catre unitatea de comanda, care permite trecerea autoturismului prin actionarea barierelor.
  • Urmeaza apoi scanarea tichetului de automatul de plata, pentru a verifica timpul petrecut in parcare si suma aferenta.
  • La final, tichetul este scanat de unitatea de iesire, care permite parasirea parcarii.

Componentele unor sisteme automate plata parcare sunt fiabile si au un design deosebit, fiind disponibile in 3 culori (rosu, albastru, portocaliu). Acestea ajuta la gestionarea parcarii fara necesitatea unui operator uman, care sa supravegheze procesul de plata. Aceasta plata se poate efectua fie cu monezi, fie cu bancnote. In momentul in care parcarea este plina, sistemul blocheaza intrarea, pentru a evita traficul si blocajul.

In plus, sisteme automate de plata parcare ofera o monitorizare eficienta si sigura. Operatorul poate urmari statusul locurilor de parcare si poate fi prevenit in cazul unei intrari neautorizate.