21.02
2017
terminal-de-validare-qntra

Cu terminalul de validare Qntra OP FREE uiti de calvarul statului la coada

Automatizarea parcarii reprezinta cea mai simpla si eficienta solutie de diminuare a traficului, de aceea tehnologiile noi folosite la imbunatatirea sistemelor de parcare, cum ar fi terminalul Qntra OP FREE, vin mereu cu functionalitati ce reusesc sa se integreze perfect in vechile sisteme, crescandu-le gradul de performanta.

    Sistemele de parcare Qntra sunt destinate zonelor ce impun o buna organizare a traficului si a gestiunii platii parcarii, cum ar fi parcari din spatii comerciale, industriale, interioare si exterioare.

    Pentru un sistem de parcare cu plata complet, componenta cea mai importanta o reprezinta terminalul de validare Qntra OP FREE, care are rolul de a tine evidenta si de a valida tichetele.

    Terminalul de validare Qntra OP FREE este un dispozitiv ce face parte dintr-un sistem inteligent de parcare, constant supus unui trafic intens pentru gestiunea parcarii, ce functioneaza cu ajutorul unui software de management flexibil, prin care se doreste oferirea de servicii cat mai bune clientilor.

    Modul de functionare al terminalului de validare Qntra OP FREE este structurat in asa fel incat sa poata fi manevrat cu usurinta de orice persoana, sa nu necesite manual de utilizare, iar la o scurta aruncare a privirii utilizarea sa fie intuitiva.

    Asadar, terminalul scaneaza codul, indica timpul ramas, sau permite extinderea timpului, iar in cazul in care nu am depasit limita, acesta valideaza tichetul gratuit pentru iesire. De retinut este faptul ca terminalul Ontra OP FREE doar valideaza tichetul, nu efectueaza si plata parcarii.

Avantajele terminalului de validare Qntra OP FREE:

  • Ofera o considerabila imbunatatire la nivelul zonelor de parcare din punct de vedere al costurilor, avand un raport calitate pret competitiv.
  • Performanta ridicata de scanare, datorita destinatiei unui trafic intens, terminalul se conformeaza unui sistem inteligent care functioneaza 24 de ore din 7, cu garantia unei durate lungi de viata.
  • Validarea se relizeaza in timp real, verificandu-se plata aferenta perioadei solicitate, toata operatiunea realizandu-se in cateva secunde.
  • Instalarea se realiseaza simplu, rapid si flexibil, beneficiind de standardizare la nivel global.

Specificatii tehnice terminal Qntra OP FREE:

  • Displаy: LCD 240×128 DOT.
  • Putere consumata: max 260 W.
  • Alimentare: 230VAC 50HZ.
  • Temperatura de funtionare: -10°C +50°C.
  • Dimensiuni: 250/250/300.
  • Greutate: 10 kg.

    Terminalul  Qntra OP FREE este un echipament fiabil, fexibil in operare ce garanteaza o functionare optima cu costuri de intretinere minime. Pentru a profita de toate aceste avantaje nu ramane decat sa apelati cu incredere la serviciile noastre specializate si sa ne contactati.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.