01.02
2017
alegerea care va avantajeaza un sistem plata parcare

Alegerea care va avantajeaza, un sistem plata parcare

    Tehnologia e in plina ascensiune, apar echipamente din ce in ce mai complexe si mai performante destinate utilizatorilor care doresc produse care sa le usureze activitatile si sa le acorde mai mult timp pentru cele dorite.
In orice domeniu activ exista astfel de produse, care aduc ceva diferit, imbunatatiri fata de modelul precedent si astfel mai multe beneficii.

    Nici domeniul sistemelor de parcare nu scapa de aceste evolutii si de aducerea tehnologiei pe primul plan. Astfel ca un sistem parcare nu mai este locul unde doar iti lasi masina, ci devine un sistem sigur si eficient pentru orice autoturism.

     Avantaje ale unui sistem plata parcare

    Un sistem plata parcare este un sistem bine conceput, destinat parcarilor publice sau private si necesita un control financiar asupra taxarii timpului petrecut in parcare. Pe scurt, veti avea parte de acces sigur si securizat.

    Printre beneficiile pe care le aduce un sistem plata parcare Qntra amintim siguranta incasarilor, evidenta clara a traficului, alerta in caz de frauda si cel mai important, un loc de parcare sigur in permanenta.

    Un sistem plata parcare este compus din:

  • Unitate de intrare, care elibereaza un tichet cu cod de bare sau jeton
  • Unitate de iesire, care scaneaza tichetul si permite parasirea parcarii
  • Automat de plata, scaneaza tichetul pentru a verifica timpul petrecut in parcare si suma aferenta
  • Terminalul de validare valideaza tichetul si permite trecerea autoturismului
  • Bariere de acces
  • Senzori de parcare
  • Indicatoare de parcare

    Sistemele de parcare cu plata Qntra se caracterizeaza prin utilizare facila, combinata cu tehnologie avansata si adaptabilitate crescuta.

    Daca vorbim de plata parcarii aceasta se realizeaza in diverse modalitati, in functie de preferintele dumneavoastra, fie cu tichete, cu jetoane sau cu carduri. Indiferent de metoda aleasa, fiecare este eficienta in controlul timpului petrecut in parcare.

    Sistemul de plata parcare este o varianta moderna de a eficientiza spatiul disponibil si imbina placut confortul cu eleganta si siguranta.

 

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.