bariere automate parcare

Bariere automate parcare Qntra au un rol deosebit de important in organizarea unei parcari. Acestea permit sau nu patrunderea in parcare si pot fi manuale sau automate. Barierele automate sunt solutii pentru securizarea, protectia si controlarea parcarilor, fiind impartite in mai multe tipuri, in functie de necesitati.

Bariere automate parcare Qntra se impart in:

  • Bariere automate pentru trafic redus

  • Bariere automate pentru trafic intens

Oricare dintre aceste bariere automate poate fi montata atat la intrarea, cat si la iesirea din parcare. In plus, sunt potrivite fie pentru zone comerciale, fie pentru zone industriale sau zone rezidentiale, in functie de traficul din respectivele parcari.

O bariera automata parcare Qntra este caracterizata de rezistenta, timp rapid de ridicare a bratului, instalare rapida, control eficient si detectare optima de obstacole.

Cum functioneaza o bariera parcare?

  • Bariera de la intrare este actionata dupa validarea tichetului sau a cardului cu ajutorul unor senzori sau al unui operator uman.
  • Bariera de la iesire se ridica in momentul in care se valideaza din nou tichetul achitat anterior.

Bratele barierelor automate parcare pot fi de lungimi diferite, in functiile de spatiile in care urmeaza sa fie instalate. Aceste brate pot fi semnalizate cu benzi reflectorizante, care ofera o vizibilitate buna pe timpul noptii.