07.02
2017
noua definitie a sigurantei sistem parcare qntra

Noua definitie a sigurantei – sistem parcare Qntra!

    Numarul de autovehicule creste constant, iar numarul locurilor de parcare scade considerabil, astfel incat soferii sunt nevoiti sa isi lase masina nesupravegheata in diverse locuri, in special in zonele centrale ale  orasului.
Fie ca vrem sau nu, parcarile joaca un rol important in activitatile noastre zilnice, fie ca este vorba de parcarea de la locul de munca, de acasa sau din centrul orasului.

    Qntra Romania are un portofoliu complex in ceea ce priveste solutiile pentru un sistem parcare modern si eficient, capabile sa optimizeze spatiile de parcare.

Ce presupune un sistem parcare inteligent in viziunea noastra?

 • Acces controlat in permanenta oferind siguranta
 • Fluidizarea traficului auto chiar si la orele de varf
 • Modalitati de plata moderne, rapide si sigure prin tichete, cartele acces, carduri
 • Costuri de mentenanta reduse, cu interventii minore
 • Monitorizare permanenta a activitatii din parcare, a locurilor libere sau ocupate
 • Evidenta detaliata cu privire la platile efectuate

 

    Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care sistemele parcare Qntra le poate oferi utilizatorilor sai. Un sistem parcare este adecvat spatiilor cu nivel ridicat de trafic deoarece este creat sa rezolve problema locurilor de parcare din orice zona a orasului.

 

Tipuri de sisteme parcare in functie de nevoile utilizatorilor

    Sistemele de parcare Qntra sunt sisteme avansate din toate punctele de vedere, prin simplitatea si originalitatea designului si mentinerea fiabilitatii si preciziei cerute de catre managerii unei parcari.
Qntra Romania se bazeaza pe experienta cu produsul, pe modul de interactionare cu componentele unui sistem parcare.

    Unui sistem de parcare complet nu-i lipseste unitatea de intrare  care permite intrarea autovehiculelor in parcare si unitatea de iesire care scaneaza in timp record tichetul validat. Pe langa acestea, teminalul de validare este o  componenta importanta a sistemului de parcare care valideaza tichetul de parcare si poate prelungi timpul stationarii in spatiul de parcare.

    Sistem automat plata parcare – presupune existenta unui automat de plata care incaseaza taxa de parcare, facilitand procesul de plata. Automatele de plata se caracterizeaza prin varietate de metode de plata si tranzactii rapide si securizate.

    Sistem parcare cu operator uman – potrivite indeosebi parcarilor mici si mijlocii, care pot functiona doar cu un operator uman care incaseaza plata stationarii. Nu se deosebesc fata de cele cu  automat de plata, ci din contra, costurile sunt mai reduse, iar siguranta si confortul sunt pe masura.

    Sistem parcare cu recunoasterea placutelor de inmatriculare – pentru clienti fideli, al caror numar de inmatriculare este inregistrat intr-o baza de date si recunoscut de o camera video. Pentru un astfel de sistem parcare se poate opta pentru plata prin unitate automata sau prin operator uman.

 

Locurile care cer un sistem parcare avansat

 • Hoteluri
 • Parcari publice
 • Cladiri de birouri
 • Centre comerciale
 • Parcari interioare si exterioare

 

Indiferent de spatiu, organizare sau nevoi, Qntra Romania are solutia. Pentru a facilita alegerea potrivita pentru spatiul tau de parcare, conteaza pe noi si pe experienta noastra in domeniu si iti vom prezenta oferta cea mai avantajoasa a unui sistem de parcare.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.