6 ani de activitate Qntra

6 ani de Qntra cu schimbari benefice pentru doritorii de sisteme inteligente de parcare cu un control acces eficient. Compania Qntra a iesit in evidenta prin echipe de specialisti, relatii stranse cu clientii, pasiune pentru munca si dedicare totala pentru a indeplini cu succes dorintele clientilor.

Valorile precum competenta, serviciile de calitate, performanta, sunt cele dupa care Qntra se ghideaza intotdeauna pentru a avea clienti multumiti. Reusitele lor au drept dovada multiple lucrari si sisteme montate, care au adus un plus de confort si siguranta zonelor respective.

6 ani qntra

parteneriat romania bulgaria qntra

Un parteneriat de succes!

Firma noastra se mandreste ca fiind singura reprezentanta in Romania pentru Qntra. Colaborarea noastra este una bazata pe seriozitate, performanta si calitate iar misiunea noastra cea mai importanta este satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

Importam produse de cea mai buna calitate si va asiguram montaj profesionist, realizat de specialisti in domeniu. Echipa noastra este pregatita din toate punctele de vedere pentru a va garanta servicii de instalare, service si montaj de cea mai buna calitate.

Despre noi

Drumul spre succes

Planificare
Un plan bine pus la punct si o echipa unita - reteta ideala!
Organizare
Ne organizam rapid si facem fata oricaror provocari!
Construire
Construim si oferim cele mai eficiente si moderne solutii!
Finalizare
Cand tragem linie, observarm doar clienti multumiti!

0

Proiecte de succes

0

Clienti multumiti

0

Specialisti

0

Birouri

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa dezvoltam o afacere pe termen lung, cu ajutorul parteneriatelor de succes, solide care sa depaseasca asteptarile clientilor nostri. Stim sa imbinam utilul cu placutul intr-un mod eficient pentru a satisface dorintele clientilor.Serviciile de inalta calitate pe care le oferim se bazeaza pe diversitate si siguranta maxima.

Echipa noastra de profesionisti asigura control in parcari cu sisteme inteligente de plata parcare. Aceste mecanisme moderne automate au devenit din ce in ce mai cunoscute si mai dorite datorita beneficiilor pe care le ofera: controlul accesului, cat si usurinta de utilizare si gestionare.

Viziunea noastra

Compania noastra pune accent pe dorintele clientilor. Ei sunt cei mai importanti pentru noi, astfel ca serviciile noastre sunt de o calitate inalta. Ne implicam pentru a-i ajuta pe clienti sa gaseasca cele mai bune si inovative solutii pentru fiecare caz in parte.
Ne ghidam dupa urmatoarele valori:

  • Autenticitate: fiecare cerinta in parte este foarte importanta pentru noi, astfel ca alegem cele mai bune si sigure solutii pentru fiecare
  • Excelenta: toate serviciile noastre se rezuma la excelenta si eficienta
  • Invatare continua: scopul nostru este sa ne perfectionam si sa invatam continuu. In asa fel, putem gasi cele mai bune solutii pentru dumneavoastra
  • Unitate: angajatii nostri alcatuiesc o echipa sudata, care colaboreaza intens pentru rezultate foarte bune
  • Succesul impartit cu clientii: fiecare client multumit este o satisfactie pentru noi