Centrul istoric – Deva

unitate automata de plata qntra
unitate de plata qntra 1000
afisaj cu leduri
unitate automata de plata qntra
unitate de plata qntra 1000
afisaj cu leduri

    Seriozitate, promptitudine, client multumit si lucrare finalizata cu succes! Cu asta ne putem mandri in cazul instalarii unui sistem plata parcare Qntra in cadrul parcarii primariei judetului Deva.

    Sistemele de plata parcare Qntra sunt sisteme fiabile, fabricate din materiale rezistente, cu numeroase functii ce gestioneaza cu usurinta traficul din parcari.
Primaria Deva avea nevoie de un sistem care sa asigure ordinea si sa aiba un control al accesului in parcare. Noi am gasit imediat solutia si le-am oferit produsul pentru care garantam 100%, sistemul automat plata parcare Qntra.

    Firma noastra s-a ocupat in intregime de instalarea sistemului automat plata parcare care a fost compus dintr-o unitate de intrare, o unitate de iesire, un automat de plata, doua bariere si un afisaj cu leduri. Fiecare componenta ajuta la functionarea fara gres a sistemului si se asigura ca orice intrare si iesire din parcare este realizata corespunzator.

    Acum, primaria Deva beneficiaza de un sistem automat modern de plata parcare Qntra, cu o monitorizare eficienta a intrarilor si iesirilor si cu o organizare riguroasa!